Полезни съвети      

Смартфони, поддържащи 2 sim карти

от Лили Георгиева | 06.12.2017 г.

Създателите на флагмански смартфони предполагат, че един телефонен номер на съвременния потребител е недостатъчен. Поради това все по-често на пазара излизат модели, поддържащи едновременно два слота за sim-карта.

За да направим моделите по-различими, решихме да ви предложим няколко още сега. Не губете време и извлечете полза от смартфоните, които пестят нерви и усилия.

Samsung Galaxy A7 (2017)

Първото ни предложение принадлежи към средния клас устройства. Може да се похвали с 5,7-инчов екран с резолюция 1920х1080 пиксела, изработен по технология Super AMOLED, и мощен 8-ядрен процесор Samsung Exynos 7880 с тактова честота на работа 1,9 гигахерца и 3 GB оперативна памет. Дори сложните задачи не му се опъват.

Корпусът от стъкло и метал е със защита срещу влага и прах по стандарт IP68. Дъждът и случайното падане в локва няма да му навредят.

Основната камера е 16-мегапикселова, допълнена с автофокус и светодиодна светкавица. Обективът е с апертура f/1.9.

Разликата между LG Q6, Q6 Plus и Q6a

Предната камера е 16-мегапикселова. С нейна помощ ще правите ярки, изразителни селфита. Конфиденциалността на снимките и други файлове може да си гарантирате чрез скенера на пръстови отпечатъци. Той с лекота разпознава собственика на смартфона.

Huawei Honor 6A

Ако харесвате металическите корпуси, това е вашият модел. Добър избор за непретенциозния потребител, който иска да има в джоба си ултрабюджетен телефон.

Може да предложи 5-инчов дисплей с резолюция 1280х720 пиксела, изработен по технология IPS. Възпроизвежда ярка и детайлизирана картина. Осигурява реалистично цветопредаване.

Устройството е оборудвано с 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 430 с тактова честота на работа 1,4 гигахерца, 2 GB оперативна памет.

Основната камера е 13-мегапикселова с фазов автофокус и светодиодна светкавица. Осигурява достойно качество на снимките, особено ако я използвате в слънчево време.

Предната камера е 5-мегапикселова. Предназначена за видеоразговори и правене на селфита.

ASUS ZenFone 3 ZE552KL

Това е смартфон с отлични възможности, особено ако се увличате по мобилната фотография. Оборудван е с 16-мегапикселова камера със светкавица и уникална тройна система за автофокусиране TriTech. Сработва само за 0,03 секунди.

Четириосната оптическа система за стабилизация компенсира трептенето на смартфона, което възниква заради снимане с ръка по време на ходене. Така се избягват размазаните снимки.

За автопортретите отговаря 8-мегапикселова предна камера.

Екранът е 5,5-инчов с резолюция FullHD. Отличен е за гледане на снимки и работа в социалните мрежи.

ASUS ZenFone 3 ZE552KL е базиран на 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 625 с тактова честота на работа 2 гигахерца, подкрепен с 4 GB оперативна памет. Осигурява плавна и бърза работа.

LG K10 2017

Не си представяте живота без селфита? Тогава препоръчваме този модел на LG. Предлага 5-мегапикселова предна камера с широкоъгълен обектив. Може да се снимате сами или в компанията на приятели. Купоните са съвсем друго нещо с този смартфон в ръка.

Основнака камера също заслужава внимание. Тя разполага с 13-мегапикселова матрица, светкавица и автофокус. Това е достатъчно, за да правите достойни снимки. А последните ще гледане на 5,3-инчов екран с резолюция 1280х720 пиксела. Изпълнен е по технология IPS. Гарантира яркост, реалистично цветопредаване и широк ъгъл на обзора.

Колкото до батерията, тя се сменя. Това се случва все по-рядко и много потребителя ще го отчетат като важна характеристика.

Източник на снимките: asus.com, lg.com, Huawei.com, Samsung.com