Полезни съвети      

Страхотни смартфони в навечерието на ерата на сгъваемите

от Лили Георгиева | 02.11.2018 г.

Ноември е вече тук. Есента тази година засега се очертава изключително красива, топла и предразполагаща към създаването на великолепни снимки, уговаряне с колеги за леки есенни разходки из парковете и целия град. Преди на прага ни почука сгъваемият телефон на Samsung, а след това и на LG, нека да посочим за пореден път смартфоните, които в момента представляват флагманите. Категорично съвсем скоро ще навлезем в ерата на съвсем друг форм-фактор.

В следващите редове няма да стане дума за айфони. За тях сме говорили много пъти.

Google Pixel 3 и 3 XL

Тези два модела в последно време не зарадваха почитателите си. Появиха се проблеми с дисплея, бавно стартиране на приложения, странен прорез и т.н. Типично за Google обаче, има светлина в тунела. Със сигурност корекции ще има. Така че не бива да ги отписваме.

HTC U12 Plus

Защо не? Този модел е доста производителен. При това не прилича на вид на другите смартфони на пазара. Предлага прозрачен заден корпус, качествена камера. Основният му проблем е флагмански – висока цена.

Razer Phone 2

Този смартфон бе представен неотдавна. Вероятно няма да го срещнете на нашия пазар, но си струва да бъде посочен с пръст. Дисплеят му е изключително добър.

OnePlus 6T

Поредният „убиец на флагмани“. Получавате флагмански процесор, подобрена камера, сравнено с OnePlus 6, AMOLED-дисплей, скенер на пръстови отпечатъци под екрана, приятен дизайн, неголям прорез под предната камера, по-голям капацитет от преди и технология за бързо зареждане. Отличен модел, ако искате да спестите пари от купуването на суперскъп флагман.

Флагманите на 2019 г. ще се зареждат за по-малко от 30 минути

Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro

Несъмнено Mate 20 и Mate 20 Pro ще надвият OnePlus 6T, най-малкото заради наличието на процесор ново поколение със 7-нм техпроцес.

 

Pocophone F1

Един от смартфоните на Xiaomi, които остават в историята. Този модел е толкова открояващ се! Защо? Защото се предлага на привлекателно ниска цена и предлага за нея флагмански процесор.

Най-добрите смартфони през 2018 г., базирани на MediaTek

Samsung Galaxy Note 9

Един от шедьоврите на 2018-а година. Любителите на големи дисплеи нямат алтернатива на този фаблет. Най-добрият в сегмента.

Източник на снимките: Samsung.com, mi.com, Huawei.com, google.com