Полезни съвети      

Няколко причини да купите iPhone 7 сега

от Лили Георгиева | 14.12.2018 г.

Компанията Apple обновява своите серии смартфони със завидна редовност. Не всеки човек обаче може да си позволи да си купи най-новия модел айфон. В случая – iPhone XS. Поради това защо да не обърнем поглед към iPhone 7. В момента той се предлага на по-достъпна цена.

Защо ви го предлагаме? Нека да разнищим този въпрос в следващите редове.

Няколко разумни довода за придобиването на iPhone 7

1/ Външен вид

Този айфон изглежда превъзходно и сега. Алуминият се усеща студен в ръката, а класическият дизайн радва окото на познавача. Кажете честно – не е ли истинско щастие възможността да имате iPhone 7? Ако търсите класическа визия – на пазара се предлага версия с черна гланцирана повърхност. Нарича се Jet Black.

2/ Производителност

Не се съмнявайте, мощността на iPhoen 7 няма да ви разочарова. Смартфонът не е сред най-бързите в семейството на компанията от Купертино, но това не му пречи да се справя с лекота с тежките игри и приложения.

За производителността отговаря бърз чип Apple A10, допълнен от 2 GB оперативна памет.

3/ Камера

Камерите винаги са били една от силните страни на Apple. iPhone 7 не прави изключение. Обичайната версия на „седмицата“ е снабдена с обикновен 12-мегапикселов модул, който умее де снима 4К видео и поддържа оптическа стабилизация.

Предната камера е със 7-мегапикселов модул. Качеството на снимките с нея е на доста високо ниво.

Други интересни особенности

Не бива да забравяме, че iPhone 7 притежава подсилена защита срещу влага по стандарт IP67, има в арсенала си качествени стереоколонки и вълшебен сензорен бутон Home с приятна функция за тактилен отклик.

Най-важното достойнство на iPhone 7 през тази година е цената му. Тя е направо демократична.

Купувайки този модел, вие ще станете щастлив собственик на функционален и надежден смартфон, който ще ви служи вярно.

Заключение

Запознахте се със силните страни на iPhone 7. Време е за размисъл и претегляне на опции и възможности. Ако сте готови да вложите парите си в този смартфон, ще продължите да бъдете част от семейството на Apple или ще станете такъв. Има ли нещо сред изискванията ви, които този модел не покрива? Ако не, вие сте по-близо до вземането на решение. Ако да, бъдете смели и разгледайте още предложения в sravni.bg.

Източник на снимките: apple.com