Полезни съвети      

Те предлагат чист Android и NFC на конкурентно ниска цена

от Лили Георгиева | 07.01.2019 г.

Чистият Android привлича много потребители. Разглеждайки характеристиките на бъдещия си смартфон, те отдават внимание именно на този детайл. При чист Android ъпдейтите се случват по-бързо, всичко работи именно така, както е замислила компанията Google. Поради това днес ще ви дадем три модела Android смартфони, които предлагат чист Android, но наедно с това и поддръжка на NFC, т.е. мобилни разплащания. Друг критерий на избора на устройствата е тяхната цена. Тя е привлекателно ниска.

Nokia 5

Започваме с Nokia 5. Този смартфон ще ви струва съвсем малко инвестиция. След това ще даде всичко от себе си, за да ви гарантира приятна работа и удовлетворение. Предлага 5,2-инчов HD екран, приемлив чип Snapdragon 430, метален корпус, типична камера за съвременните стандарти – нито лоша, нито най-иновативна. Има и скенер на пръстови отпечатъци.

Motorola Moto Z2 Play

Следващият модел, който заслужава да получи вашето внимание, е Motorola Moto Z2 Play. Той е малко по-скъп от предходния смартфон. В списъка с характеристики веднага се открояват AMOLED екран, процесор Snapdragon 626, нелоша камера, NFC, технология за бързо зареждане и порт Type-C.

Топ 5 евтини смартфона на пазара

Moto Z2 Play ще ви спечели с това, че предлага комфорт и оптимизирана работа. Благодарение на батерията с капацитет 3000 мАч, можете цял ден да се потопите в продуктивни дейности. За парите, които давате, получавате повече.

Asus ZenFone Max Pro M1

Последният модел, който ще представим за днес, е класически смартфон за 2018 г. Цената му е горе-долу като на Moto Z2 Play. Предлага голям екран, мощен чип Snapdragon 636, гигантска батерия – с капацитет 5000 мАч, чудесен NFC.

Като минус може да определите порта microUSB, който е наследен от модела Max Pro M2.

Източник на снимките: asus.com, motorola.com, nokia.com