Полезни съвети      

Най-очакваните смартфони на 2019 г.

от Лили Георгиева | 08.01.2019 г.

2018 г. според експерти в сферата на мобилните технологии не предложи на потребителите запомнящи се смартфони. Ако това е вярно, може би това е причината мнозина да са отправили поглед, пълен с надежда и копнеж, към моделите, които предстои да бъдат представени през 2019 г. А такива ще се зароят много.

Преди да споменем част от тях, нека да посочим, че през 2018 г. производителите на смартфони започнаха да играят с дизайна на задния панел и с формата на дисплея. Появиха се устройства с прорези под камерата и със скенер в дисплей. През 2013 г. за такива нововъведения можеше само да се мечтае.

Пазарът се развива бързо. 2019 г. определено ще се движи в същата посока, като се очакват редица иновативни решения, които ще променят представата ни за смартфоните. Възможно е и да положат началото на нов тип взаимодействие с тях.

Кои са смартфоните, които най-силно се очакват през тази година?

Google Pixel 4/4 XL

Google Pixel 3 и 3 XL не успяха да пожънат такава популярност и признание сред потребителите, както техните предшественици. Поради това все повече нараства интересът към техните наследници. Конкуренцията се ожесточава и няма място за тривиални изпълнения. Huawei е една от компаниите, които започна да пуска смартфони, притежаващи фотовъзможностите на Pixel. На това трябва да се отговори подобаващо.

Няколко причини да купите iPhone 7 сега

На фона на слабите Pixel 3 и 3 XL се разнасят слухове за нов екип от HTC, който се труди върху създаването на Pixel 4 и 4 XL.

Както гласи практиката, след падения идва възход. Поради това новото поколение Pixel като нищо може да спечели сърцата на милиони.

OnePlus 7/7T

Тази компания си е създала славата на производител, добър бранд, който предлага нелоши смартфони. Флагманите на OnePlus с лекота може да се конкурират с устройствата на Samsung и Huawei и освен това струват по-евтино.

Samsung Galaxy S10/S10 Plus

Последният модел, който ще споменем за днес, са новите рожби на Samsung. През 2019 г. се очаква сериозен пробив в тази посока. Южнокорейската компания може да представи S10 и S10 Plus на изложението MWC 2019.

Какво ни готви Huawei за февруари 2019 г.?

По предварителни данни смартфоните ще получат скенер под екрана, прорез в екрана и потресаващ безрамков дизайн.

Помните ли успеха на S8? Така стоят в момента нещата, че S10 няма да бъде по-малко популярен от него.

Броени седмици остават до премиерата на вълнуващи модели. Какви ще бъдат те, нека да почакаме. Нетърпеливостта угасва искрата на изненадата. Така че бъдете търпеливи. 2019 г. категорично ще бъде запомняща се за смартфон индустрията.

Източник на снимките: