Полезни съвети      

Петте достойнства на бюджетния Honor 10 Lite

от Лили Георгиева | 23.01.2019 г.

Често се получава така – потребителите се вълнуват силно от предстоящата поява на някое устройство. Те знаят само името му или подозират какво ще е. Характеристиките му също са плод на предположения, базирани на експертни оценки и надежди за нововъведения и нови силни козове. Един от случаите от скоро е моделът Honor 10 Lite. Той е предназначен за младите хора.

Заинтересовани от вълненията около него, експерти решиха да посочат конкретно кои са петте основни достойнства на бюджетния смартфон. Именно те са породили популярността на Honor 10 Lite.

И така, започваме да изброяваме. Бъдете готови да бъдете спечелени от този модел Honor.

На първо място експертите в сферата на мобилната техника казват, че привлекателен е размерът на екрана – той е с диагонал 6,21 инча. Има и воден знак. За относително евтини апарати използването на подобни дисплеи е истински пробив.

Второто достойнство

е външният вид на Honor 10 Lite. Естествено, че младите се вълнуват от него. Един смартфон трябва да отговаря на стила им. А Honor 10 Lite е снабден с поликарбонатен корпус и се предлага в няколко цветови решения.

Третото положително нещо в този смартфон са нелошите техническите характеристики. Отново казваме, че това е бюджетен модел. Въпреки това той предлага завидни компоненти.

Как да зареждаме батерията на телефона

За работоспособността на Honor 10 Lite отговаря чипсет Kirin 710. Той е съчетан с 4-6 GB оперативна памет и вътрешно хранилище 64 GB. Има възможност за разширяването на последната с помощта на карта памет.

Игровите възможности са на ниво, тъй като компанията е заложила на процесор Turbo 2.0.

Четвъртото преимущество

на Honor 10 Lite са камерите му. Задният панел на устройството е допълнен с датчик 13 и 2 MP. Има още една камера за селфи – тя е 24-мегапикселова. Апаратът позволява на младия си собственик на прави отлични снимки.

Петото предимство на този модел се крие в батерията. Тя е с капацитет 3400 мАч. Потребителят получава и режим за пестене на енергия.

Накрая ще допълним, че Honor 10 Lite e базиран на операционна система Android 9.0 Pie c интерфейс Huawei EMUI 9.0.