Полезни съвети      

Приложения, от които имате нужда на Първи април

от Лили Георгиева | 01.04.2019 г.

Денят на шегата – 1 април, може да бъде отбелязан подобаващо с помощта на няколко приложения от Google Play.

Broken Screen Prank

Този тип приложения съществуват отдавна и може да откриете алтернативи на това. То обаче е сред най-популярните и поради това попада в списъка ни. Свалено е над 50 млн. пъти.

Ако искате някой да повярва, че сте счупили екрана на смартфона си, то Broken Screen Prank е вашият номер за днешния ден.

Повечето хора забелязват детайлите, така че проявете креативност и актьорско майсторство. Използвайте помощта на приятел, пуснете звук, който имитира падане и т.н.

Whoopee cushion fart – prank sounds 2019

Номера със звуци. Още едно приложения за първоаприлска шега, което ще ви послужи добре. Знаете какво е пърдяща възглавница, нали? Е, сега не е необходимо да се снабдявате с такава. Просто използвайте удачния момент и включете специфичния звук. За целта трябва да докоснете екрана. В приложението са достъпни различни забавни звуци, като може да настроите таймер. Така смартфонът ще бъде далеч от вас и ще ви извади от списъка със заподозрените.

Най-добрите приложения за айфон

Prank Chat & Prank SMS

Приложението Prank Chat & Prank SMS е отличен ход, с който ще си направите шега с приятели и роднини. Може да създадете фалшив чат с някого, използвайки в качеството на шаблон някой от популярните месинджъри. Например, може да имитирате разговор с приятелката си, в който тя споделя, че е бременна. След това показвате разговора. Ще изглежда толкова правдоподобно, че и приятелката ви ще се зачуди как е възможно и как сега да разубеди приятелите ви.

Fake call – prank

Названието на това приложение вече разкрива същността му. Това е един от най-популярните варианти да излъжете познати. Чрез фалшиво повикване може да имитирате обаждане от полицията. Интерфейсът е понятен и лесен за употреба.

Air Horn – Siren Sounds

В това приложение ще откриете всевъзможни сирени – използвайте ги, за да запечатате весели моменти. Добрата новина е, че не е задължително да се ограничавате до днешния ден на шегаджията. Използвайте ги и по други поводи.

С лекота може да изплашите няколко с изключително силен и рязък звук.

Източник на снимките: play.google.com