Полезни съвети      

Samsung подготвя четири нови смартфона

от Лили Георгиева | 17.06.2019 г.

Samsung продължава да ни засипва с нови смартфони. Преди няколко дни бяха представени моделите Galaxy A10e и Galaxy M40, а сега, както стана известно, южнокорейският гигант ни готви няколко нови модела в рамките на сериите Galaxy M и Galaxy A, съобщава изданието SamMobile.

Това прави ли ви щастливи? Дори и да кажете „не“, то поне изпитвате любопитство.

Както съобщава източник, в обозримо бъдеще Samsung ще представи подобрена версия на смартфона Galaxy M30, който бе представен през февруари. Устройството върви с кодово название SM-M307F. Припомняме, че оригиналният модел имаше каталожен номер SM-M305F. Предполага се, че на пазара моделът ще се появи под името Galaxy M30s, като ще получи подобрен набор от камери и операционна система Android 9.0 Pie с интерфейс One UI 1.1. За сега няма други подробности за различията между двата модела. Няма да гадаем. Ще почакаме.

Потенциалният Galaxy M30s няма да е единственият на Samsung, който се готви за скорошна премиера. Едновременно с това компанията работи минимум върху три нови модела, които са част от семейството Galaxy A – Galaxy A20s, Galaxy A30s и Galaxy A70s.

Най-добрите айфони към днешна дата

Както може да се досетите, те ще са подобрени версии на сегашните модели Galaxy A20, Galaxy A30 и Galaxy A70. Трябва да отбележим, че с появата на посочените преди малко три модела серията Galaxy A 2019 ще се разрасне до 14 модела (Galaxy A2 Core, A10e, A10, A20e, A20, A30, A40, A50, A60 и A70 и A80).

Остава да добавим нещичко за модела Galaxy A70s, за който чухме за първи път през май месец. Този модел следва да получи пръв неотдавна анонсирания 64-мегапикселов сензор ISOCELL Bright GW1.

Междувременно Xiaomi също работи над смартфон с такъв сензор на основната камера. Той обаче ще се появи след премиерата на Galaxy A70s.

Източник на снимките: Samsung.com