Полезни съвети      

Всички преимущества на Honor 8X

от Лили Георгиева | 05.08.2019 г.

Устройство с голям екран, отлични характеристики и добра камера. Освен това се предлага на достъпна цена. Запознайте се с Honor 8X – модел, който успя да получи признание на европейския пазар.

За дизайна …

Всички устройства на този производител се отличават със силен и лаконичен външен вид. Honor 8X е модел, който не прави изключение от това правило. Отлично са съчетани пропорциите със дизайна. Ето кои са характерните особености на външния вид на апарата: минимална долна рамка, създаваща ефект на отсъствие; добър дисплей с плавни, но ясни граници; заден панел от стъкло, в чийто ъгъл е разположена основната камера. Остава да споменем и вграденият скенер на пръстови отпечатъци.

На пазара ще откриете Honor 8X в няколко разцветки. Размерът на екрана е 6,5 инча, като дисплеят заема 91% от лицевия панел, което допълнително разширява възможностите на смартфона. Основната камера е двойна с автофокус.

За производителността…

Honor 8X е мултифункционален смартфон, който принадлежи към семейството на бюджетните устройства. Той с лекота се справя с всички задачи, характерни за съвременните изисквания. Базиран е на осемядрен процесор Kirin 710. Така потребителят може да използва максимално смартфона, изпълнявайки различни задачи, играейки или пък използвайки смарт приложения.

Искате да снимате видео? С тези телефони ще ви се получи

Този модел е снабден и с добра камера. Тя позволява да правите качествени и ярки снимки при дневна светлина. Модулите са получили по 20 MP, а диафрагмата на лещата е f/2.4. Допълнителната функция автофокус дава възможност на камерата да определя основния обект в кадъра.

Още функции

Honor 8X е съвременен смартфон, който е снабден с куп полезни функции. Сред тях е модулът NFC. Телефонът може да се използва за мобилно разплащане.

Освен това предлага троен слон за разполагането на SIM карти и карта памет. Потребителят получава още типичен порт за слушалките. Скенерът на пръстови отпечатъци е на задния панел. Лицевото разблокиране се осъществява с помощта на предната камера.

Важно: Корпусът на телефона е здрав и надежден. Той е защитен срещу прах. Краткосрочното пребиваване във вода не се отразява на работоспособността на смартфона. Капацитетът на батерията му е 3750 мАч.

10 смартфона с изумителна автономна работа

Заключение

Honor 8X е достъпно като цена устройство, което ще удовлетвори изискванията на всеки потребител, който не се стреми да държи в ръката си флагман. Едно от основните му преимущества е ниската цена.

Източник на снимките: hihonor.com