Полезни съвети      

Galaxy Note 9 за 51 000 евро

от Лили Георгиева | 23.08.2018 г.

Компанията Cavier, специализирана в трансформирането на обикновени смартфони и смарт часовници в „разкошни устройства луксозен клас“, представи своя нов продукт – става дума за килограмов Galaxy Note 9.

Caviar назовава своето творение Galaxy Note 9 Fine Gold Edition. Ако решите да се сдобиете с него, то определено ще направи дупка в джоба ви.

Телефонът не само разполага с 1 кг чисто злато вместо стъкло на гърба си, но и също така струва 51 000 евро. Това е стойността на версията със 128 GB вътрешна памет.

От Caviar допълват, че може да се снабдите и с версия с 512 GB вътрешна памет. Разбира се, цената расте, достигайки 51 100 евро.

Освен със злато по външната част, този смартфон не може да се похвали с други съществени промени. Вътрешната му част е такава, каквато и на другите Note 9, които ще откриете по магазините.

Впечатляващ рекорд

В началото на този месец южнокорейската компания Samsung представи своя нов флагман при фаблетите. Устройството силно наподобява своя предшественик, но технически бележи напредък в модернизацията си.

Galaxy Note 9 се предлага на пазара с напълно нов стилус S Pen. Успешността на решението се забелязва по интереса сред потребителите. Съдейки по всичко, новият фаблет успя да постави забележителен рекорд.

Както съобщават много източници, количеството на предварителните поръчки на Samsung Galaxy Note 9 в цял свят бие рекорди. Никой не е виждал такова потребителско търсене. Информации от ред големи магазини из Европа и САЩ гласят, че количеството е с 30-50% по-високо от регистрираното половин година по-рано – тогава погледите бяха вперени в Galaxy S9.

Ако сравняваме постижението с Galaxy Note 8, т.е. година по-рано, то става дума за двукратен ръст.

Официалните продажби на фаблета стартират най-рано на 24 август.

На всички, които са оформили предварителна поръчка на Galaxy Note 9, е обещан подарък Samsung Wireless Duo. Става дума за безжично зареждане, което осигурява едновременно зареждане на две мобилни устройства.

Кои са телефоните, които очакваме до края на 2018 г.

Разбира се, трябва да станем свидетели на реализацията на фаблета на пазара. Предварителните поръчки може да залъгват.

Не на последно място важно е и потребителското преживяване. Как ще бъде оценен Galaxy Note 9, когато е вече в ръцете на собствениците си? Предстои да разберем.

Източник на снимките: Samsung.com