Полезни съвети      

5 причини да сте впечатлени от OnePlus 6T

от Лили Георгиева | 01.11.2018 г.

OnePlus 6T е устройство, което е възможно да не влезе в полезрението ви, тъй като не е продукт на Apple или Samsung, няма зад гърба си нито Sony, нито Huawei, а също така която и да е друга популярна марка смартфони у нас.

В същото време не може да сте забравили определението „убиец на флагмани“. Именно така стартира своето съществуване серията смартфони OnePlus.

Какво предлага новото поколение? Този въпрос си задаваме днес и споделяме отговорите с вас.

1/ Има добра репутация

OnePlus вече не редува пускане на пазара на класни и обикновени устройства. Последното лошо попълнение в семейството бе OnePlus 5, което се възприе от експерти и потребители като копие на iPhone 7 Plus. От неговата поява на пазара до днес обаче получаваме само отлични модели – 5T, 6 и 6T.

Най-добрите OnePlus смартфони

За какво говорим? Казваме, че OnePlus е компания, която си е спечелила значимост на стабилност. Устройствата й наистина може да се определят като отлични – подходящи за обичайния потребител, но и за взискателния техноманиак.

2/ Скенерът на пръстови отпечатъци под екрана е бърз, надежден, удобен и ексклузивен.

Поради това компанията заслужава еднозначно уважение!

3/ Прорезът е малък и не дразни окото

„Капката“ е вероятно най-добрият вариант за прорез. Изглежда скромно, не заема прекалено много пространство и е оправдан от технологична гледна точка. Там идеално пасва камера. В сравнение с „капката“ прорезът в iPhone X изглежда като елемент от тетрис.

4/ На мястото на мини жака се появи по-голям капацитет на батерията

Преди време феновете на OnePlus силно бяха развълнувани от елиминирането на мини жака. На негово място в OnePlus 6T има повече батерия. Тя е с капацитет 3700 мАч. С 400 мАч повече. И тази разлика е съещствена. По време на тестове нивото на автономната работа е сериозно подобрено.

5/ Нощен режим в камерата

От OnePlus обещават сериозно подобрение на нощния режим на снимане. Така потребителите ще могат да запечатват вълнуващите моменти от живота си през късните часове на деня или пък на закрито.

В наши дни е само минус да разполагаме в ръцете си със смартфон, който няма качествена камера.

В заключение ще кажем, че OnePlus смартфоните са удачен избор за всеки, който иска да се докосне по различно устройство от тези на постоянно рекламираните модели. Те впечатляват със собствен стил, високо ниво на заложените функции, адекватна цена и издръжливост.

Източник на снимките: oneplus.net