Полезни съвети      

Какво ни готви Huawei за февруари 2019 г.?

от Лили Георгиева | 31.12.2018 г.

От утре е януари 2019 г., но нищо не пречи да погледнем какво ще се случи през февруари.

Както знаете, първата половина на следващата година обещава да бъде богата на анонси на нови устройства. От 8 до 12 януари в Лас Вегас ще се състои изложението CES 2019, о от 25 до 28 февруари ни очаква още едно вълнуващо събитие – изложението MWC 2019 в Барселона. За него компанията Huawei потвърди своето участие. В момента, в който го направи, чуждестранните издания започнаха да предсказват какви именно нови продукти ще ни бъдат показания. Очакванията и прогнозите са напълно реалистични и категорично ще развълнуват потребителите.

Ден преди началото на MWC 2019 компанията е планирала собствено събитие, което е напълно посветено на 5G интернета.

Представители на Huawei ще разкажат

как имат намерение да развият новото поколение скоростни мрежи.

Освен това не е изключено да бъде представен собствен 5G смартфон, макар другите производители на този етап да отлагат внедряването на 5G за по-нататък. По-рано, както се досещате, се говореше, че компанията е готова да внедри новите технологии, независимо от тяхната висока цена. По всяка вероятност този план ще бъде приложен в действие.

Със стартирането на събитието в Барселона започват и премиерите на продуктите на Huawei. Ще бъде анонсиран смартфонът Huawei P30 Pro. По-рано негови изображения се появиха в мрежата. Очаква се, че този апарат ще предложи основна 38-мегапикселова камера с датчик Sony IMX607. Апаратна основа ще бъде чипсетът Kirin 980.

Изложението MWC 2019 вълнува въображението на милиони хора и поради факта, че там

ще присъстват редица други производители на мобилни устройства.

Например южнокорейската компания Samsung има намерение да представи таблета Galaxy Tab A с чипсет Snapdragon 450, 3 GB оперативна памет, капацитет на батерията 7300 мАч.

Презентацията на новия флагман – Galaxy S10, пък е планирана за малко по-рано. Само няколко дни преди старта на MWC 2019.

Какво знаем за предстоящия Galaxy S10

Е, как да не се вълнуваме, че 2019 г. започва!

Източник на снимките: huawei.com